Buitenlands kamp

Beste ouders en leden,

In 2019 bestaat Chiro Moevia 25 jaar. * Joepie!! *
Om dit te vieren, zouden we met de oudste leden (Tito’s, Keti’s, Aspi’s -> van dat jaar, niet nu!!) en de leiding graag eens op BUITENLANDS kamp gaan.
We zouden een 7-tal dagen in de paasvakantie van 2019 naar KROATIË gaan!
Geen nood, er volgen nog uitgebreide infosessies!
Maar ook de speelclub en de rakwi’s worden niet in de steek gelaten. Voor hen komt er een VERRASSING (echter wel van iets kleiner formaat) om het 25-jaar Moeviaans bestaan te vieren. Het zou namelijk de bedoeling zijn om voor deze generatie in de toekomst het buitenlands kamp nog te herhalen, als ze wat ouder zijn.. & Indien de mogelijkheid er is uiteraard. (lees: we kunnen dit niet beloven)
Deze fantastisch spannende, leuke, gekke, supertoffe activiteiten hebben echter ook wel een kostenplaatje.. Wij hebben ons al een beetje geïnformeerd, en een buitenlands kamp zou per lid een kostprijs van 350€ hebben. Wij, Chiro Moevia, willen deze prijs doen zakken.
Om hierin zoveel mogelijk te kunnen tussenkomen, halen we dit jaar alles uit de kast!
We doen nog eens éxtra ons best om iedereen uit Viane en Moerbeke naar ons SPAGHETTIFESTIJN te doen komen, we draaien dubbele shiften bij het ONTBIJT, we lokken iedereen naar de BEZOEKDAG met een heerlijke BBQ, enz…
Met andere woorden, de leiding zit niet stil. Ook samen met de oudere groepen wordt een extra effort gedaan om de kas te spijzen.
Nu willen wij ook JULLIE HULP inschakelen! Hoe kan jij ons helpen?
- Heb jij een leuk ideetje waarmee we gemakkelijk & snel de kas kunnen spijzen? -> Laat het ons weten!
(bijvoorbeeld: “Wij geven een feestje en zoeken nog wat mensen om te helpen?” Misschien is dit iets voor Moevia…)
- Ben/ken jij een mama, papa, oma, opa die graag in de keuken staat? Heb je veel pompoenen in de tuin en maak jij de lekkerste pompoensoep ter wereld? Of kan je oma superlekkere wafeltjes bakken? -> Laat het ons weten! Wij kunnen dan bekijken waar/aan wie we dit kunnen verkopen (je krijgt dan de kosten voor ingrediënten terugbetaald)
- Spreek de leiding hier gerust over aan of mail naar chiromoevia@gmail.com
Groetjes,

De leiding